MotorClub 80 organitza la 4a cita puntuable per al Campionat de Catalunya Open de Trial

Una prova que va combinar platja i muntanya

Aprofitant el llarg cap de setmana del pont de la Diada, nombrosos aficionats al trial es van donar cita el diumenge 9 de setembre de 2012 a la bonica població costanera de Port de la Selva (Girona) per tal de gaudir d’un agradable ambient de trial i gaudir de la platja i de les seves excel·lents degustacions culinàries que bon renom s’han guanyat a nivell mundial en aquesta comarca de l’Alt Empordà.

Un total de 98 pilots inscrits de totes les categories, a destacar l’àmplia participació de pilots joves i de fèmines, bona mostra de l’acceptació popular d’aquest campionat. Com a detall, la família Avendaño vinguda de Veneçuela, no va voler perdre la cita del Campionat de Catalunya.

A les 9 en punt del matí va sortir el primer pilot groc per recórrer 11 de les 12 zones previstes, deixant l’última zona, la indoor, reservada per a les categories més avesades, els blaus i els vermells.

Totes les zones discorrien pels voltants del poble de manera que l’objectiu de portar el trial a la gent es va complir a la perfecció, molt de públic durant tot el recorregut, propi d’un mundial, atès que totes eren accessibles tant a peu com en automòbil o motocicleta, fet que comporta encara més, el caràcter familiar i festiu d’aquest.

La guinda al pastís la va posar el pilot mundialista Takahisa Fujinami (Montesa-Honda) que va aconseguir portar-se al públic a la butxaca amb les seves traçades espectaculars i la seva especial simpatia, accedint a fotografiar-se amb els més joves ia donar un toc especial d’humor a la vegada, fet que des del MotorClub 80 agraïm molt especialment.

També el pilot local Santi Navarro (Gas Gas) va fer els seus més i els seus menys amb les traçades, de manera que l’espectacle estava també assegurat.

 

Consulta aquí la classificació i els resultats de la 4a cita puntuable per al Campionat de Catalunya Open de Trial

A la categoria groc el vencedor va ser Alfredo Fernández amb una molt bona targeta, destacant el magnífic tercer lloc obtingut pel pilot local Hug Alemany amb el seu afinadíssima Fantic 200.

A destacar també el novè lloc del pilot del MotorClub 80 Javier Conde que es va estrenar amb la seva revolucionària Fantic Zero Emissions Grip, moto elèctrica que va despertar curiositats a pilots i aficionats i que ha ben segur donarà molt que parlar. Sobe ella podeu veure un reportatge especial publicat en Todotrial Clàssic, punxant aquí.

A la categoria verd el campió va ser Jorge Borrell seguit de Francesc Estrada, mentre que en blaus Joan Miquel i Isaac Genís van ser primer i segon respectivament, sent els dos únics pilots que van aconseguir fer una volta a zero. El primer lloc del podi en blaus-fèmines se’l va endur Mireia Conde.

A la categoria vermell, la fantàstica actuació del pilot d’Ossa, Marc Prat, el va portar al primer lloc seguit de Jordi Sanjuan i Miquel Gelabert, tots ells amb unes targetes molt poc penalitzades.

Des del MotorClub 80 volem agrair a tots els pilot, controls i amics, a l’Ajuntament del Port de la Selva i a tots els col·laboradors de la Federació Catalana de Motociclisme que han fet possible un trial d’aquestes característiques en un ambient tan únic. L’any que ve més.