Un Trial puntuable pel Campionat de Catalunya.

Diumenge 18 de setembre de 2022

Un any més, el mes de setembre dóna la benvinguda a una nova edició del Trial del Port de la Selva de motocicletes clàssiques. Una cita agendada per tots els participants des de fa mesos. L’objectiu és gaudir d’un agradable ambient de trial i gaudir de la platja i de les seves excel·lents degustacions culinàries que s’han guanyat bon renom a nivell mundial en aquesta comarca de l’Alt Empordà.

Aquesta edició de 2022 ha comptat amb 98 inscrits, dels quals en destaquen 3 èlits. En aquest sentit, cal tenir en compte que la resta s’hi trobaven al mundial d’Itàlia. No obstant, és una molt bona xifra per a un esdeveniment tant destacat com aquest. Des de MotorClub80 ens sentim orgullosos d’aquest nivell de participació.

En quant al temps, ha estat un dia de sol. La tramuntana ens ha respectat després de diversos dies de molta intensitat. Per això, no és cap sorpresa que molts dels participants hagin aprofitat l’ocasió per banyar-se amb les botes de trial posades. Una oportunitat així no es pot deixar passar!

Un any més, ha estat una jornada festiva. El públic ha acompanyat al llarg de tot el recorregut i, com sempre, el poble s’ha involucrat de manera activa i molt positiva. El sentiment general un cop finalitzat l’esdeveniment ha estat de satisfacció. Ens encanta viure l’esperit del Trial!

Important: recordeu que el Trial serà retransmès la propera setmana al canal Esports3.