Novetats

Aquí trobaràs les últimes notícies de MotorClub 80

Trial 2D’ALL 2019

Trial 2D’ALL 2019

Magnífics paratges en la preciosa vall de La Cerdanya, zones senzilles i tècniques, moltes d’elles amb aigua, menjar cada jornada en restaurant i sobretot un ambient excepcional, van fer que tots gaudiran en gran d’un trial que ja s’ha convertit en un els millors del panorama anual.

llegir més...
Trial 2D’ALL 2018

Trial 2D’ALL 2018

Un any més el món trialer clàssic es va reunir a la Cerdanya per disputar una nova edició dels 2D’All que ja es la setena i que ha suposat un nou rècord de participants amb fins a 260 pilots vinguts principalment de Catalunya, però també amb molta participació estrangera, destacant un grup de pilots de la illa de Jersey i fins i tot un pilot japonès!!!

llegir més...
Trial 2D’ALL 2017

Trial 2D’ALL 2017

Gran cap de setmana trialer en els 2D’All, que van poder gaudir els més de 140 inscrits, entre els quals es trobaven pilots il·lustres com Fulvio Adamoli, Manuel Soler, Lluís Gallach, Jaume Subirà, Miquel Cirera i Xavier Miquel.

llegir més...
Trial 2D’ALL 2016

Trial 2D’ALL 2016

2D’All a La Cerdanya, un recorregut a una sola volta d’uns 40 Km, 20 zones en el magnífics paratges en la preciosa vall de La Cerdanya, zones senzilles i tècniques, moltes d’elles amb aigua, menjar cada jornada en restaurant i sobretot un ambient excepcional, van fer que tots gaudiran en gran d’un trial que ja s’ha convertit en un els millors del panorama anual.

llegir més...
Trial 2D’ALL 2015

Trial 2D’ALL 2015

Els dies 16 i 17 de maig, es van celebrar els 2 dies d’All de motos clàssiques de trial sota la perfecta organització del MotorClub 80 en la qual es van donar cita més de 140 participants. A continuació ja podeu veure les classificacions per categories.

llegir més...
Trial 2D’ALL 2014

Trial 2D’ALL 2014

Tots recordàvem l’experiència de l’any anterior, de manera que no faltaven en cap maleta ni les jaquetes gruixudes ni la roba de pluja. Però com diem, All és un trial de contrastos, i en aquesta ocasió la climatologia ens va oferir exactament el contrari que en l’edició del 2013: sol i calor!!!

llegir més...
Trial 2D’ALL 2013

Trial 2D’ALL 2013

Les belles estampes de motos de trial clàssiques a la neu amaguen una competició de gran duresa pels fangars que s’acaben provocant el que deixa un terreny molt relliscós per als pilots.

llegir més...
Trial 2D’ALL 2012

Trial 2D’ALL 2012

La bonica història del MotorClub 80 comença aquí, amb uns brillants inicis, on la il·lusió és fa realitat, Dos Dies d’All, de trial i tutes de muntanya amb motocicletes de trial clàssiques.

llegir més...
Trial Port de la Selva 2012

Trial Port de la Selva 2012

Aprofitant el llarg cap de setmana del pont de la Diada, nombrosos aficionats al trial es van donar cita el diumenge 9 de setembre de 2012 a la bonica població costanera de Port de la Selva (Girona) per tal de gaudir d’un agradable ambient de trial i gaudir de la platja i de les seves excel·lents degustacions culinàries que bon renom s’han guanyat a nivell mundial en aquesta comarca de l’Alt Empordà.

llegir més...